torsdag 8 april 2010

På väg igen

Några formulerade tankar och en promenad senare känns det bättre än på länge.

Mina utmaningar och mål för dagen:

* Äta frukt och nötter istället för godis.
* Gå 10 000 steg.
* Läsa klart boken "Förändrande familjesamtal".
* Lägga mig senast 22.00.
* Skriva 3 saker jag är tacksam för idag.

Vilka utmaningar och mål har du för din dag idag?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att jag inte läste detta imorse, jag hade inget mål med dagen och blev påmind om hur bra det är att ha det. Så jag bestämmer istället tre saker för morgondagen.
1. Skaffa mej en överblick över alla saker som ska göras på jobbet. En att-göra-lista alltså.
2. Skriva en matlista för de kommande fem dagarna och handla utefter den.
3. Massera Jaspis och få massage, 3 minutersintervall brukar vara det bästa.

icon sa...

Vilka bra saker. Är särskilt imponerad över matlistan. Jag har försökt men aldrig klarat att hålla mig till en sån. Vem är Jaspis förresten? Massage skulle jag med behöva. Vad innebär 3-minutersintervall-massage?

Anonym sa...

Matlistan klarade jag och massagen blev av. Det är så simpelt som att vi ger varandra massage i tre minuter, vi får själva välja vilket ställe vi vill ha. Det är så underbart att ligga och massera och samtidigt fundera på vilken kroppsdel som ska bli masserad på en själv de nästkommande 3 minuterna. Jag föredrar att börja med att massera för då blir det jag som får njuta sist, hahaha. Jaspis är Jämmersnok och Jämmersnok är min man. Däremot fick jag ingen som helst överblick över jobbet, jag tidrapporterade inte ens, jag gick hem och sket i det.

icon sa...

Aha, Jämmersnok har blivit Jaspis, då hänger jag med. :) Vilken bra idé med 3-minutersmassage. Det ska jag banne mig föreslå sambon.
Är imponerad som sagt över det där med matlistan. Det skulle jag med behöva så småningom, när jag kommit över godisberoendet lite mer. *s*