tisdag 18 maj 2010

tankar efter en morgonpromenad

Det är lite mycket nu. Jag har nått en slags vändpunkt vilket känns nervöst, skönt och utmanande. Måste bara vara varsam nu, både med mig själv och de som är nära. Vill ju så innerligen att det ska bära och inte återigen drunkna i stress utan istället finna balansen och gränserna. Skapa och hålla fast vid dem. Jag vet vad jag vill och vart jag vill. Blir spännande att se hur vägen dit kommer arta sig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Håll emot, men njut!

icon sa...

Jag både njuter och deppar och alla känslor däremellan. Jisses vilken resa jag är inne i just nu. Hoppas du har det bra på den resan du gör. :-)

Anonym sa...

Jag reser inte alls just nu känns det som ändå vet jag att jag gör det. Försöker att stänga av huvudet och släppa in hela kroppen. Yrsel förhindrar det hela men jag har inte gett upp.

icon sa...

Önskar jag kunde göra detsamma, om inte helt så lite mer iallafall, stänga av huvudet istället. Behöver mer ner in i kroppen, men hela sommaren ligger framför mig så efter utbildningen (som förhoppningsvis är till ända den här veckan) så kan jag släppa huvudet mer. :-)
Härligt att höra att du inte gett upp. Schas på din yrsel. ;-)